NIEUW! Gastouder per 6 januari 2020.

Op 6 januari 2020 opent deze lieve gastouder haar deuren van de opvang, zij is beschikbaar op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 8:00 uur tot 18:00 uur, tijden die hier buiten vallen zijn in overleg bespreekbaar. Deze gastouder heeft 9 jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogische medewerker, dus ervaring met kinderen genoeg. Nu vindt ze het tijd worden om vanuit thuis haar passie werken met kinderen voort te zetten. Zij heeft samen met haar partner een dochtertje. Ook is er een mopshondje aanwezig, die heel kindvriendelijk is en deze verblijft in het woongedeelte en daar komen de kinderen niet.

Op de begane grond bevindt zich een mooie, kindvriendellijke speelruinte voor de kinderen waar ze naar hartenlus kunnen spelen, in elke hoek valt er veel te ontdekken. Ook is er een tuin aanwezig die volledit omsloten is, in deze tuin kunnen de kinderen lekker spelen en in de straat is er een speeltuintje waar de gastouder als het even kan elke dag naartoe gaat. De gastouder houdt van de de drie R's, rust, reinheid en regelmaat, deze structuur biedt zij ook haar dochtertje aan. Daarbij vindt zij sociale contacten erg belangrijk. Werken met kids is altijd een grote passie van haar geweest, daarom wil zij het op deze manier combineren vanuit haar vertrouwde omgeving.

Uurtarief € 5,50

Voor meer info, neem contact op met uw consulent.

 
 
 
Neem contact op

Per direct plek! Lieve Gastouder in de wijk Versiellienbosch

Deze lieve en zéér ervaren gastouder in de wijk Versielienbosch heeft plek voor de opvang van uw kinderen op ma t/m donderdag van 7:00 uur tot 18:00 uur. en op vrijdag van 7:00 uur tot 15:00 uur. Vóór  voorschoolse, naschoolse en dagopvang voor kinderen van 0 jaar tot en met 12 jaar heeft zij per direct plek, mits de kinderen op basischool de Schakel zitten in Heerlen.

De gastouder heeft zelf 3 volwassen kinderen en een aantal kleinkinderen en vindt het gezinsleven heel belangrijk. De woning waarin de kinderen worden opgevangen is voorzien van een grote serre waarin de kinderen naar hartelust kunnen spelen en bij goed weer kan er in een levensgrote tuin worden geravot. Ook is er een aparte slaapkamer waar kinderen heerlijk rustig ongestoord kunnen slapen. Deze gastouder heeft geen huisdieren.

Het uurtarief van deze gastouder bedraagt 5,35 euro en vanaf januari 2019 € 5,50.

Voor meer info kunt u contact opnemen met uw consulent!

Neem contact op