Nieuw! Enthousiaste gastouder in Heer.

Deze lieve enthousiaste startende gastouder opent in november haar deuren van de gastouderopvang, zij is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 uur tot 17:30 uur, tijden hierbuiten zijn in overleg.

Voordat de gastouder had besloten om te gaan starten heeft zij 1,5 jaar mogen werken in de kinderopvang en ervaring opgedaan met het opvangen van kinderen in alle leeftijd fases, zelf verwacht ze nu in augustus haar eerste kindje.

Het kind staat bij haar centraal en wordt opgevangen in een huiselijke en sfeervolle omgeving. Zij vind het belangrijk dat uw kind zich prettig en veilig voelt in haar gastouderopvang.

Er is een ruime bovenverdieping aanwezig die helemaal omgetoverd is tot een lux speelparadijs. Hier zullen we regelmatig gaan tekenen, knippen, plakken en verven en natuurlijk om te kunnen spelen naar hartelust. Maar ook is er genoeg ruimte om met fietsjes te fietsen wanneer het buiten regent en ze niet naar buiten kunnen in de tuin.

Kijkend naar de leeftijd van uw kindje past zij het speelgoed aanbod aan. Zo is er altijd uitdaging voor uw kind en voor ieder wat wils.

De achtertuin is groot genoeg en biedt veel speel plezier. Hier kunnen de kinderen bijvoorbeeld fietsen en in de zandbak spelen. In de zomer zorgt de gastouder voor voldoende schaduw en spelen ze lekker met water! Altijd leuk.

De dag is ingedeeld in herkenbare momenten voor uw kindje. Denk aan eten, slapen, spelen, waarbij de vier pedagogische basisdoelen bij centraal staan. 

Er is ook een klein hondje aanwezig.

Haar uurtarief is: € 5,50.

Voor meer informatie neem contact op met uw consulent.

Neem contact op

Flexibele opvang gastouder in de Wijk de Heeg.

Deze gastouder is sinds zeven jaar werkzaam als gastouder en is moeder van 3 kinderen, een zoontje van 5 jaar, een dochter van 11 jaar oud en nog een dochter van twee maanden

Zij heeft voorheen zeven jaar in de kinderopvang gewerkt en gebruikt nu in haar eigen opvang een VVE programma, zij werkt graag thema gericht en wil zo de kinderen spelenderwijs stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Ze is woonachtig in de wijk de Heeg, het is een kindvriendelijke wijk met veel speeltuintjes op loopafstand. Is er voldoende parkeergelegenheid voor haar deur.

Deze gastouder biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar in een huiselijke sfeer op kleinschalig gebiedt, daarnaast biedt zij ook nog eens flexibele opvang. De opvang kan al starten vanaf 7.00 uur tot 19.00 uur ( na 18.00 uur dubbel tarief). Het uurtarief van de gastouder is € 5,60 per kind. er is een complete gezelige speelhoek aanwezig, waar de kinderen uren heerlijk kunnen spelen. Op dit moment heeft zij plek op maandag, dinsdag en de donderdag.

Op dit moment is er nog plek op alle dagen van de week, behalve de woensdag en de vrijdag( weekend incidentieel mogelijk maar altijd in overleg) Er is 1 konijn aanwezig maar deze zit niet binnen bij de opvang.

Voor meer info, neem contact op met uw consulent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Enthousiaste gastouder in de wijk de Heeg

Deze lieve enthousiaste gastouder heeft per 16 oktober 1 plekje vrij op de woensdag van 8.00 uur tot 18.00 uur., maar tijden kunnen in overleg afwijken. Deze gastouder is zelf moeder van een dochtertje. Zij vindt het ontzettend leuk om met kinderen te werken, educatief bezig te zijn en de kinderen te prikkelen en te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Structuur en de bekende 3 R' ( rust, regelmaat en reinheid) staan bij deze gastouder hoog in het vaandel, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. De opvangruimte is kindvriendelijk ingericht zoals ook de tuin. Er is voldoende speelgoed aanwezig voro alle leeftijden. Ook heeft de gastouder een aparte slaapkamer voor de kinderen, waar men ongestoord een slaapje kan doen.
Verder zijn geen huisdieren aanwezig en er wordt niet gerookt.
 
Het uurtarief is € 5,25
 
Voor meer info, neem contact op met uw consulent.
 
 
 
Neem contact op

Zeer ervaren gastouder Amby heeft weer plek!

Deze lieve gastouder (45) is zelf moeder van 3 kinderen en vangt al meer dan 18 jaar met veel plezier op.
Ze biedt opvang voor kinderen van 1-4 jaar zij heeft nu per direct plek voor de maandag, dinsdag, donderdag en de vrijdag  van 08:00 uur en 18:00 uur.

Deze ervarende gastouder is per direct beschikbaar, zij gaat graag met de kinderen naar buiten om te wandelen, spelen, bezoekje brengen aan een kinderboerderij. en doet graag met de kinderen thema gerichte dingen knutseen, boekjes voorlezen. maar er is ook ruimte voor de kinderen om naar hartelust te spelen met allerlei speelgoed wat op dat moment past binnen de leeftijd en de onwtikkeling ven het kind. Er is een huisdier aanwezig, namelijk een kleine hond, deze hond is gewend aan het kinderlawaai om zich heen. De gastouder is er altijd bij als het hondje zich bevindt in de opvangruimte.

Het uurtarief  van de gastouder is € 6,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw consulent.

Neem contact op

flexibele gastouderopvang in de wijk de Heer.

Deze rustige ervaren gastouder (53) biedt flexibele opvang aan van maandag tot en met vrijdag. Zij gaat er graag met de kinderen erop uit om een heerlijke wandeling te maken of samen even een boodschap doen. De activiteiten die er worden aangeboden zijn kindgericht en afgestemd op de leeftijd, dit geldt ook voor het speelgoed. Laat een kind een kind zijn dat is haar motto. Het huis is geheel rookvrij en er is één kanarie vogel aanwezig. De gastouder woont dichtbij het ziekenhuis van Maastricht. Het uurtarief van de gastouder is € 4,75.

 

Voor meer info neem dan contact met uw consulent.

Neem contact op

Lieve creatieve gastouder in de wijk de Heeg!

Deze rustige ervarende gastouder heeft nog plek voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Zij is heel ondernemend gaat graag naar buiten met de kinderen d.m.v wandelen of buiten spelen. Danst en zing graag met de kinderen. Knustelen en samen spelen met de kinderen doet men ook graag. Ook is er natuurlijk ruimte om te knuffelen, voor te lezen, spelletjes doen en lekker een uurtje rusten op de bank of lekker slapen in het bedje. De dagen dat er een plekje vrij is, zijn de maandag, dinsdag en de donderdag van ongeveer van 8.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 1 juni 2017 zal er een tweede plekje vrijkomen op dinsdag en donderdag van ongeveer 8.00 uur tot 17.00 uur. Het uurtarief van de gastouder is € 4,95 per kind ( exlusief luiers, flesvoeding en eventueel potjes fruit/eten.

Voor meer informatie neem contact op met uw consulent.

 


Neem contact op