Nieuw! Ervaren, lieve gastouder in de wijk Amby.

Deze lieve ervaren gastouder ( 44) is zelf moeder van drie kinderen en heeft per 1 januari 2019 plek op de maandag, dinsdag, donderdag voor een kindje van 0 tot en met 4 jaar., van 8:00 uur tot 18:00 uur. Verder is zij heel ondernemend, gaat graag wandelen met de kinderen of doet samen een boodschap. Maar ook knutselen, verven, plakken, voorlezen, liedjes zingen, samen dansen, etc staan hoog in het vaandel bij deze gastouder. Maar kinderen mogen natuurlijk ook naar hartelust spelen met het speelgoed dat is gericht op de leeftiijd van het kind. Verder kan het kind ook apart slapen op een kamertje als men dat wil. Er is een konijn aanwezig, die zit in een buitenhok.

  

Haar uurtarief €6,00

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de consulent.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder Amby heeft weer plek!

Deze lieve gastouder (45) is zelf moeder van 3 kinderen en vangt al meer dan 18 jaar met veel plezier op.
Ze biedt opvang voor kinderen van 1-4 jaar zij heeft nu per direct plek voor de maandag, dinsdag, donderdag en de vrijdag  van 08:00 uur en 18:00 uur.

Deze ervarende gastouder is per direct beschikbaar, zij gaat graag met de kinderen naar buiten om te wandelen, spelen, bezoekje brengen aan een kinderboerderij. en doet graag met de kinderen thema gerichte dingen knutseen, boekjes voorlezen. maar er is ook ruimte voor de kinderen om naar hartelust te spelen met allerlei speelgoed wat op dat moment past binnen de leeftijd en de onwtikkeling ven het kind. Er is een huisdier aanwezig, namelijk een kleine hond, deze hond is gewend aan het kinderlawaai om zich heen. De gastouder is er altijd bij als het hondje zich bevindt in de opvangruimte.

Het uurtarief  van de gastouder is € 6,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw consulent.

Neem contact op

Jonge ervaren gastouder in de wijk De Heeg

Deze lieve, betrouwbare gastouder heeft nog plek voor uw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op de woensdag en vrijdag vanaf 6:30 uur. Zij heeft een aparte opvangruimte gecreerd waar ook straks een aparte slaapruimte wordt gecreerd. In de aparte opvangruimte kunnen de kinderen heerlijk spelen, knutselen, dansen, zingen, etc. Ook wordt er tijd gemaakt om heerlijk een boswandeling te maken of een uitstpaje naar de kinderboerderij of naar de speeltuin. De gastouder vind een stukje structuur aanbieden aan de kinderen heel belangrijk.
Er zijn twee kleine honden aanwezig.
 
haar uuratief is € 5,00.
 
Voor meer informatie kunt u terrecht bij u consulent.
 
 
 
Neem contact op

Flexibele opvang gastouder in de Wijk de Heeg.

Deze gastouder is sinds vier jaar werkzaam als gastouder en is moeder van 2 kinderen, een zoontje van 2 jaar oud en een dochter van negen jaar oud.

Zij heeft voorheen zeven jaar in de kinderopvang gewerkt en gebruikt nu in haar eigen opvang een VVE programma, zij werkt graag thema gericht en wil zo de kinderen spelenderwijs stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Ze is woonachtig in de wijk de Heeg, het is een kindvriendelijke wijk met veel speeltuintjes op loopafstand. Is er voldoende parkeergelegenheid voor haar deur.

Deze gastouder biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar in een huiselijke sfeer op kleinschalig gebiedt, daarnaast biedt zij ook nog eens flexibele opvang. De opvang kan al starten vanaf 7.00 uur tot 19.00 uur ( na 18.00 uur dubbel tarief). Het uurtarief van de gastouder is € 5,50 per kind. er is een complete gezelige speelhoek aanwezig, waar de kinderen uren heerlijk kunnen spelen.

Op dit moment is er nog plek op alle dagen van de week, behalve de woensdag ( weekend incidentieel mogelijk maar altijd in overleg) Er zijn twee konijnen aanwezig maar deze zitten buiten. 

Voor meer info, neem contact op met uw consulent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Nieuw! Enthousiaste gastouder in de wijk de Heeg

Deze lieve enthousiaste gastouder start met haar opvang in september van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Deze gastouder is zelf moeder van een dochtertje van vijf maanden oud. Zij vindt het ontzettend leuk om met kinderen te werken, educatief bezig te zijn en de kinderen te prikkelen en te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Structuur en de bekende 3 R' ( rust, regelmaat en reinheid) staan bij deze gastouder hoog in het vaandel, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. De opvangruimte is kindvriendelijk ingericht zoals ook de tuin. er zijn geen huisdireen aanwezig en er wordt niet gerookt. Het uurtarief is € 5,00.
 
Voor meer info, neem contact op met uw consulent.
 
 
 
Neem contact op

flexibele gastouderopvang in de wijk de Heer.

Deze rustige ervaren gastouder (53) biedt flexibele opvang aan van maandag tot en met vrijdag. Zij gaat er graag met de kinderen erop uit om een heerlijke wandeling te maken of samen even een boodschap doen. De activiteiten die er worden aangeboden zijn kindgericht en afgestemd op de leeftijd, dit geldt ook voor het speelgoed. Laat een kind een kind zijn dat is haar motto. Het huis is geheel rookvrij en er is één kanarie vogel aanwezig. De gastouder woont dichtbij het ziekenhuis van Maastricht. Het uurtarief van de gastouder is € 4,75.

 

Voor meer info neem dan contact met uw consulent.

Neem contact op

Ervaren gastouder De Heeg

Deze gezellige gastouder (51 jaar) heeft ruim zeven jaar ervaring als gastouder. Ze heeft per 1 Oktober 2017 plek op dinsdag, woensdag en donderdag van 07.00 uur en 18.00 uur plek voor uw kindje(s) 0 tot 4 jaar, ( gastouder biedt geen BSO opvang aan).

In de ruime, nette gezinswoning zijn geen huisdieren aanwezig. Verder is de gastouder heel ondernemend, doet graag iets knutselen met de kinderen, gaat graag wandelen, kortom er wordt van alles aangeboden op leeftijdsgericht zodat de kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, de gastouder is verder heel flexibel alles is bespreekbaar.

Het uurtarief van de gastouder is € 4,85 excl. luiers en eten.  Per 1 januari 2018 € 5,00 per uur.

Voor meer info of kennismaking kunt u contact opnemen met de consulent.

Neem contact op

Rustige gezellige gastouder nabij het station.

Deze rustige gezellige gastouder (67), heeft al meer dan 20 jaar ervaring als gastouder. Ze is erg ondernemend en flexbel, gaat graag wandelen met de kinderen, op zijn tijd een spelletje spelen vind ze ook belangrijk, samen boekjes lezen of gewoon lekker wat spelen als het kind dat wil. Een kind moet een kind kunnen zijn, dat is haar motto. Ze vind het erg fijn om kinderen om zich heen te hebben en heeft op dit moment nog plek voor één kind van 0 tot en met 4 jaar. Ze is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar.

Ze woont op loopafstand van het station. Er zijn geen huisdieren aanwezig.

Uuratief is € 4,00.

Voor meer informatie neem contact op met uw consulent.

Neem contact op

Lieve creatieve gastouder in de wijk de Heeg!

Deze rustige ervarende gastouder heeft nog plek voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Zij is heel ondernemend gaat graag naar buiten met de kinderen d.m.v wandelen of buiten spelen. Danst en zing graag met de kinderen. Knustelen en samen spelen met de kinderen doet men ook graag. Ook is er natuurlijk ruimte om te knuffelen, voor te lezen, spelletjes doen en lekker een uurtje rusten op de bank of lekker slapen in het bedje. De dagen dat er een plekje vrij is, zijn de maandag, dinsdag en de donderdag van ongeveer van 8.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 1 juni 2017 zal er een tweede plekje vrijkomen op dinsdag en donderdag van ongeveer 8.00 uur tot 17.00 uur. Het uurtarief van de gastouder is € 4,95 per kind ( exlusief luiers, flesvoeding en eventueel potjes fruit/eten.

Voor meer informatie neem contact op met uw consulent.

 


Neem contact op