Lieve creatieve gastouder in de wijk de Heeg!

Deze rustige ervarende gastouder heeft weer een plekje vrij voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar., op maandag, dinsdag of donderdag heeft zij voor twee dagen plek van 8:00 uur tot 17;00 uur ( tijden daarbuiten zijn in overleg).

Zij is heel ondernemend gaat graag naar buiten met de kinderen d.m.v wandelen of buiten spelen. Danst en zing graag met de kinderen. Knustelen en samen spelen met de kinderen doet men ook graag. Ook is er natuurlijk ruimte om te knuffelen, voor te lezen, spelletjes doen en lekker een uurtje rusten op de bank of lekker slapen in het bedje. Verder is het in deze gastoideropavng altijd heel gezellig en kan er naar hartelust gespeeld en pelzier gemaakt worden.

Er is een hond aanwezig, deze is heel lief en gewend aan alle kinderen om zich heen. kideren vinden het gezellig dat de hond er is en knuffelen heel graag met hem.

Het uurtarief van de gastouder is € 5,50 per kind ( exlusief luiers, flesvoeding en eventueel potjes fruit/eten.

Voor meer informatie neem contact op met uw consulent.

 


Neem contact op

Flexibele opvang gastouder in de Wijk de Heeg.

Deze gastouder is sinds zeven jaar werkzaam als gastouder en is moeder van 3 kinderen, een zoontje van 5 jaar, een dochter van 11 jaar oud en nog een dochter van twee maanden

Zij heeft voorheen zeven jaar in de kinderopvang gewerkt en gebruikt nu in haar eigen opvang een VVE programma, zij werkt graag thema gericht en wil zo de kinderen spelenderwijs stimuleren op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Ze is woonachtig in de wijk de Heeg, het is een kindvriendelijke wijk met veel speeltuintjes op loopafstand. Is er voldoende parkeergelegenheid voor haar deur.

Deze gastouder biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar in een huiselijke sfeer op kleinschalig gebiedt, daarnaast biedt zij ook nog eens flexibele opvang. De opvang kan al starten vanaf 7.00 uur tot 19.00 uur ( na 18.00 uur dubbel tarief). Het uurtarief van de gastouder is € 5,60 per kind. er is een complete gezelige speelhoek aanwezig, waar de kinderen uren heerlijk kunnen spelen. Op dit moment heeft zij plek op maandag, dinsdag en de donderdag.

Op dit moment is er nog plek op alle dagen van de week, behalve de woensdag en de vrijdag( weekend incidentieel mogelijk maar altijd in overleg) Er is 1 konijn aanwezig maar deze zit niet binnen bij de opvang.

Voor meer info, neem contact op met uw consulent.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Enthousiaste gastouder in de wijk de Heeg

Deze lieve enthousiaste gastouder heeft per 16 oktober 1 plekje vrij op de woensdag van 8.00 uur tot 18.00 uur., maar tijden kunnen in overleg afwijken. Deze gastouder is zelf moeder van een dochtertje. Zij vindt het ontzettend leuk om met kinderen te werken, educatief bezig te zijn en de kinderen te prikkelen en te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Structuur en de bekende 3 R' ( rust, regelmaat en reinheid) staan bij deze gastouder hoog in het vaandel, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. De opvangruimte is kindvriendelijk ingericht zoals ook de tuin. Er is voldoende speelgoed aanwezig voro alle leeftijden. Ook heeft de gastouder een aparte slaapkamer voor de kinderen, waar men ongestoord een slaapje kan doen.
Verder zijn geen huisdieren aanwezig en er wordt niet gerookt.
 
Het uurtarief is € 5,25
 
Voor meer info, neem contact op met uw consulent.
 
 
 
Neem contact op

Zeer ervaren gastouder Amby heeft weer plek!

Deze lieve gastouder (47 is zelf moeder van 3 kinderen en vangt al meer dan 18 jaar met veel plezier op.
Ze biedt opvang voor kinderen van 0-4 jaar zij heeft nu per direct plek voor de maandag, dinsdag en de vrijdag om de week van 08:00 uur en 18:00 uur.

Deze ervarende gastouder is per direct beschikbaar, zij gaat graag met de kinderen naar buiten om te wandelen, spelen, bezoekje brengen aan een kinderboerderij. en doet graag met de kinderen thema gerichte dingen knutseen, boekjes voorlezen. maar er is ook ruimte voor de kinderen om naar hartelust te spelen met allerlei speelgoed wat op dat moment past binnen de leeftijd en de onwtikkeling ven het kind. Er is een huisdier aanwezig, namelijk een kleine hond, deze hond is gewend aan het kinderlawaai om zich heen. De gastouder is er altijd bij als het hondje zich bevindt in de opvangruimte.

Het uurtarief  van de gastouder is € 6,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw consulent.

Neem contact op

flexibele gastouderopvang in de wijk de Heer.

Deze rustige ervaren gastouder (53) biedt flexibele opvang aan van maandag tot en met vrijdag. Zij gaat er graag met de kinderen erop uit om een heerlijke wandeling te maken of samen even een boodschap doen. De activiteiten die er worden aangeboden zijn kindgericht en afgestemd op de leeftijd, dit geldt ook voor het speelgoed. Laat een kind een kind zijn dat is haar motto. Het huis is geheel rookvrij en er is één kanarie vogel aanwezig. De gastouder woont dichtbij het ziekenhuis van Maastricht. Het uurtarief van de gastouder is € 4,75.

 

Voor meer info neem dan contact met uw consulent.

Neem contact op