Nieuw per 15 juni opent gastouder haar deuren!

Vanaf 15 juni zal deze ervaren, lieve gastouder, die zelf mama is van 3 knderen haar deuren openen van haar gastouderopvang. Zij heeft al meer dan 15 jaar eravring als gastouder en is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag van 7:30 uur tot 18:00 uur en op vrijdag van 7:30 uur tot 14:00 uur, tijden daarbuiten zijn in overleg. De gastouder beschikt over een aparte opvangruimte waar kinderen naar hartelust kunnen spelen, vanuit deze ruimte is men ook zo in de tuin, die volledig omheind is. Er is ook een aparte slaapruimte en keuken aanwezig. De gastouder heeft op dit moment plek voor twee kinderen van 0 tot en met 4 jaar. De gastouder houdt van rust en regelmaat, gaat graag met de kinderen naar buiten om te wandelen en te spelen, dit kan overigens ook aan de overkant van het huis  ligt een speeltuintje, waar men heerlijk kan spelen, onder het toeziend oog van de gastouder.

 

Uurtarief is € 5,90.

 

Voor meer informatie neem contact met uw consulent.

Neem contact op

Enthousiaste gastouder Rothem-Meerssen!

Deze lieve, enthousiaste gastouder (43) biedt opvang aan op ma, di, do en vrijdag voor kindjes van 3 mnd. tot 4 jaar. Ze heeft een achtergrond in het onderwijs, is getrouwd en moeder van twee tieners. Is altijd heel creatief met de kinderen, maakt graag een wandeling met de kinderen, lees graag verhalen voor, etc. Op dit moment is er plek op dinsdag voor een kindje van 0 tot en met 4 jaar en vanaf juli ook op de donderdag. Vanaf 1 juli zijn er op de dinsdag nog twee plekken vrij. Haar uurtarief is € 5,45 inclusief brood, fruit en drinken.

Voor meer info of een kennismaking kunt u contact opnemen met de consulent!

Neem contact op

Op dit moment zijn we nog op zoek naar Gastouders in Meersen, wil jij je aansluiten bij Gastouderland? Dan kom ik graag bij jouw langs voor een kennismaking en vertel je alles over Gastouderland.

Interesse? Neem dan contact op met uw consulent. 

Neem contact op