Lieve gastouder in Amstenrade

Deze lieve gastouder is zelf moeder van een zoontje en is beschikbaar en heeft per direct plek op de dinsdag en donderdag voor kindjes van 0-4 jaar van 7:30-18:00. Exacte tijdstippen in overleg. Met haar gezin wonen ze in een rustige buurt in een ruime woning met tuin, waar zowel binnen alsook buiten allerlei leuke activiteiten ondernomen kunnen worden.
Ze is dol op kinderen en vindt het erg belangrijk dat alle kinderen zich veilig en geborgen voelen. Om de veiligheid te waarborgen vindt de opvang op de begane grond plaats en bevindt zich in de slaapruimte een camera, zodat er altijd zicht is op uw kindje(s).

Het uurtarief is 5,25 euro. Voor meer info of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met de consulent! 

Neem contact op

Vriendelijke gastouder beschikbaar in Puth.

Deze lieve consequente, vriendelijke gastouder is wonende in Puth (gemeente Schinnen)
Ze woont dicht bij de doorgaande weg van Geleen-Hoensbroek en snelwegen A2 en A76.
De gehele vrijstaande woning is kindvriendelijk ingericht. Er zijn 2 slaapkamers. De geheel omheinde tuin heeft een klimrek, een ruime keus aan buitenspeelgoed en beschikt over een overkapping, waar met warm weer gezellig buiten gegeten wordt.
Tevens is er een wintertuin met trampoline, ballenbak, glijbaan en diverse aanwezig waar kinderen heerlijk kunnen vertoeven.
Deze gastouder is in bezit van twee honden.
 
Het gastoudertarief, inclusief eten en drinken is € 5,50 voor het eerste (jongste) kind en € 5,25 voor het tweede kind.
De gastouder heeft plaats van maandag t/m vrijdag.
 
Voor meer info, neem dan contact op met uw Consulent.
Neem contact op

Enthousiaste gastouder Schinnen

Deze gastouder (39) is zelf moeder van twee dochters van 5 en 8 jaar. Ze heeft veel ervaring in de kinderopvang opgedaan. Ze is erg creatief maar ook sportief en gaat graag met de kinderen naar buiten. Er is per direct plek voor uw kind(jes) op ma, di en donderdag. Uurtarief: 4,75 euro. Voor meer info kunt u contact opnemen met de consulent!

Neem contact op

Ervaren gastouder Oirsbeek.

Deze zeer ervaren en flexibele gastouder heeft plaats voor de opvang van uw kind(eren) tot 4 jaar. De opvang vindt plaats in een ruime gezinswoning met grote omsloten tuin. behalve 2 kleine lieve hondjes zijn er ook nog vissen en een vogeltje in huis. De gastouder werkt met het VVE programma Kiki, de lieve beer die samen met de kinderen allerlei nieuwe dingen leert. Werktijden zijn tussen 07.30 uur en 18.30 uur. Het uurtarief is dan 4,50 euro per uur excl. luiers en eten. Voor meer info kunt u contact opnemen met de consulent.

Neem contact op

Lieve gastouder in Schinnen

Lieve gastouder vangt kinderen van 0-12 jaar op in haar ruime woning met riante tuin waar kinderen naast hun gewone spel op fietsjes e.d. ook kunnen klimmen, glijden, dieren aaien en kippen voeren! Deze gastouder is zelf ook moeder van 2 schoolgaande kinderen en trekt er graag op uit. BSO en vakantieopvang zijn bespreekbaar als de kinderen in Schinnen op school zitten. verder is er een hond aanweizg en een aantal kippen. Houdt van knutselen in elk jaar getijde. Het uurtarief van deze gastouder is € 5,00.

 

Neem contact op