Enthousiaste gastouder Schinnen

Deze gastouder (40) is zelf moeder van twee dochters van 6 en 9 jaar. Ze heeft veel ervaring in de kinderopvang opgedaan. Ze is erg creatief, zingt graag liedjes en lest graag voor, maar ook is zij heel sportief en gaat graag met de kinderen naar buiten, veel wandelen in het bos.

Er is per 1 januari 2019, 1 plekje vrij op de maandag en op de donderdag. Op dinsdag zijn er drie plekjes vrij, voor kindjes van 0 tot en met 4 jaar. U kind kan bij deze gastouder lekker kind zijn, niks moet en alles mag. De gastouder is altijd met de kinderen bezig en er is tijdens de opvang altijd voor ieder wat wils.

Uurtarief is € 5,00.

Voor meer info kunt u contact opnemen met de consulent!

Neem contact op

Lieve gastouder in Amstenrade

Deze lieve gastouder is zelf moeder van een zoontje en is beschikbaar en heeft per november 2019, 1 plek op de woensdag en donderdag vrij, voor kindjes van 0-4 jaar van 7:30-18:00.

Exacte tijdstippen in overleg. Met haar gezin wonen ze in een rustige buurt in een ruime woning met tuin, waar zowel binnen alsook buiten allerlei leuke activiteiten ondernomen kunnen worden.
Ze is dol op kinderen en vindt het erg belangrijk dat alle kinderen zich veilig en geborgen voelen. Om de veiligheid te waarborgen vindt de opvang op de begane grond plaats en bevindt zich in de slaapruimte een camera, zodat er altijd zicht is op uw kindje(s).

Het uurtarief is 5,50 euro.

Voor meer info of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met de consulent! 

Neem contact op

Ervaren gastouder Oirsbeek.

Deze zeer ervaren en flexibele gastouder heeft plaats voor de opvang van uw kind(eren) tot 4 jaar. De opvang vindt plaats in een ruime gezinswoning met grote omsloten tuin. behalve 2 kleine lieve hondjes zijn er ook nog vissen en een vogeltje in huis. De gastouder werkt met het VVE programma Aap! en  Kiki, de lieve beer die samen met de kinderen allerlei nieuwe dingen leert. Werktijden zijn van 07.30 uur tot 23.00 uur. Het uurtarief iis €  4,75  tot 19.00 en vanaf 19.00 uur is het uurtarief € 5,25 per uur, excl. luiers en eten. Zij heeft nu 1 plekje op dinsdag en vrijdag vrij En vanaf november 2018 ook op de maandag, woensdag en de doneradg de hele dag.

Voor meer info kunt u contact opnemen met de consulent.

Neem contact op

Lieve gastouder in Schinnen

Lieve gastouder vangt kinderen van 0-12 jaar op in haar ruime woning met riante tuin waar kinderen naast hun gewone spel op fietsjes e.d. ook kunnen klimmen, glijden, dieren aaien en kippen voeren! Deze gastouder is zelf ook moeder van 2 schoolgaande kinderen en trekt er graag op uit. BSO en vakantieopvang zijn bespreekbaar als de kinderen in Schinnen op school zitten. verder is er een hond aanweizg en een aantal kippen. Houdt van knutselen in elk jaar getijde. Het uurtarief van deze gastouder is € 5,00.

 

Neem contact op