Rustige en ervaren gastouder in de wijk Haagsittardpark

Nieuw! 

Gastouder in Sittard-Oost

In de wijk Haagsittardpark biedt deze gastouder opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze werkt met een vast dagritme waarin het vrije spel van de kinderen afgewisseld wordt met gezamenlijke activiteiten zoals samen zingen, muziek maken, knutselen of spelletjes spelen. Het voorlezen speelt eveneens een belangrijke rol in het dagschema. Bij geschikt weer kunnen de kinderen gaan spelen in de afgesloten tuin met zandbak en speelhuisje, of in de dichtbij gelegen speeltuin. 

De opvang is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Vanaf februari 2018 is er op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 1 plek vrij en op de donderdag zijn er twee plekken vrij voor kindjes van 0 tot en met 4 jaar. En vanaf 1 april heeft deze gasouder alleen nog 1 plek op de woensdag, donderdag en vrijdag U bent van harte welkom om te komen kennismaken.

Het uurtarief bedraagt € 5,10 inclusief drinken, fruit en broodmaaltijd, exclusief luiers en babyvoeding.

Deze gastouder (53) heeft ca. 12 jaren ervaring en twee volwassen dochters (24 en 22). Er zijn drie katten in huis en tuin aanwezig, die zich meestal voor de kinderen schuilhouden. Alleen eentje laat zich weleens onder toezicht aaien. 

Voor meer informatie, neem gerust conact op met uw consulent.

Neem contact op

Gastouder in de omgeving De Haese in Geleen.

Deze gastouderopvang is er voor kindjes van 0-4 jr. De gastouderopvang bestaat nu ruim 4 jaar en zal binnen kort verhuizen van Maastricht naar Geleen. Deze opvanglocatie is een stuk groter, waardoor we ook een aparte speel, en slaapruimte kunnen creeren voor de opvang kinderen. De opvang ligt in wijk 'De Haese', kortbij gelegen het Zuyderland ziekenhuis en het centrum van Geleen.

Deze gastouder vangt maximaal 4 kindjes op. Hierdoor is deze opvang kleinschaliger dan de meeste opvang, en gastouder locaties. Meer persoonlijke aandacht in een rustige omgeving.

In de opvang vindt de gastouder het belangrijk om vooral het dagritme van de kinderen aan te houden van thuis. 

Deze gastouderopvang is beschikbaar op: ma-di-do-vr van 7:00-19:00 per 1 januari 2017.
Het uuratrief bedraagt €5,-. Dit is inclusief fruit, broodmaaltijd en 4-uurtje. Eventueel kan de warme maaltijd ook genuttigd worden in overleg.

Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met uw consulent.

Neem contact op

Hartelijke gastouder in Buchten

Deze gastouder (44) heeft zelf een dochter van 18 jaar en woont in een eensgezinswoning met volledig omsloten tuin. Er is een aparte slaapkamer voor de opvangkindjes. Deze lieve en hartelijke gastouder heeft nog plek op ma, di, do, vrijdag vanaf 07.00 uur 's ochtends. Daarnaast is ze erg flexibel en zijn opvanguren in overleg te plannen. Verder gaat ze graag met de kinderen wandelen. Haar hobby's zijn muziek, natuur en sporten.

Voor meer informatie neem graag contact op met uw consulent.

Neem contact op