Nieuw! Enthousiaste gastouder in de wijk Ophoven!

Deze lieve, rustige,betrouwbare en geduldige gastouder ( sinds 2010) heeft per direct plek op maandag, woensdag en de vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur, voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Deze gastouderopvang beschikt over een aparte opvangruinte met een mooie omsloten tuin, waar de kinderen zowel binnen als buiten naarr hartelust kunnen spelen, er is diverse speelgoed aanweizg voor alle leeftijden. Ook is er een aparte toilet en verschoningsruimte aanwezig en op de beneden verdieping staan drie vaste ledikantjes waar de kinderen heerlijk ongestoord kunnne slapen. De ingang is via de garage deur en deze is voorzien van een deurbel. Er wordt niet gerookt en er zijn geen huisdieren.

Deze gastouder wandelt graag met de kinderen en brengt dan een bezoek bijvoobeeld aan de eendjesvijver of de kinderboerderij, verder is zij heel creatief en probeert dit dan ook altijd met alle kinderen te doen en dan het liefst themagericht. Ook zij is van de drie R's, rust, regelmaat en reinheid vindt ze erg belangrijk en probeert dit ook aan te bieden d.m.v. een goede structuur te bieden.

Het uurtarief € 5,50. 

Voor meer informatie neem graag contact op met uw consulent.

Neem contact op

Ervaren gastouder in de wijk Lahrhof heeft weer plek!

Deze lieve gastouder die inmiddels al zeven jaar ervaring heeft als gastouder, heeft per direct weer plek, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 uur tot 18:00 uur, afwijkende tijden zijn altijd bespreekbaar. 

Zij biedt kleinschalige opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Hierbij probeert ze zoveel mogelijk in te springen op de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Rust, reinheid en regelmaat is daarbij belangrijk. zij werkt met diverse VVE-programma"s  en probeert op deze manier zoveel mogelijk structuur in de dag aan te brengen. Ze werkt daarbij met thema's. Dit kunnen bijvoorbeeld thema's omtrent seizoenen of gebeurtenissen in het leven zijn.

Plezier maken met elkaar is natuurlijk heel belangrijk. Er is een grote tuin met een speeltoestel, een zandbak, een glijbaan en schommels aanwezig. Samen met de kinderen is ze dan ook hier vaak te vinden voor een potje voetbal, tikkertje, verstoppertje of misschien wel een zelfgemaakt blote voetenpad. Het kan allemaal. Ze gaat ook graag met de kinderwagen heerlijk wandelen, maar ook met de bolderkar 'op pad' .

Het uurtarief is € 5,00.

Voor meer informatie neem graag contact op met uw consulent.

Neem contact op