Nieuw! Enthousiaste gastouder in de wijk Ophoven!

Deze lieve, rustige,betrouwbare en geduldige gastouder ( sinds 2010) heeft per direct plek op maandag, woensdag en de vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur, voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Deze gastouderopvang beschikt over een aparte opvangruinte met een mooie omsloten tuin, waar de kinderen zowel binnen als buiten naarr hartelust kunnen spelen, er is diverse speelgoed aanweizg voor alle leeftijden. Ook is er een aparte toilet en verschoningsruimte aanwezig en op de beneden verdieping staan drie vaste ledikantjes waar de kinderen heerlijk ongestoord kunnne slapen. De ingang is via de garage deur en deze is voorzien van een deurbel. Er wordt niet gerookt en er zijn geen huisdieren.

Deze gastouder wandelt graag met de kinderen en brengt dan een bezoek bijvoobeeld aan de eendjesvijver of de kinderboerderij, verder is zij heel creatief en probeert dit dan ook altijd met alle kinderen te doen en dan het liefst themagericht. Ook zij is van de drie R's, rust, regelmaat en reinheid vindt ze erg belangrijk en probeert dit ook aan te bieden d.m.v. een goede structuur te bieden.

Het uurtarief € 5,50. 

Voor meer informatie neem graag contact op met uw consulent.

Neem contact op

Ervaren gastouder in de wijk Lahrhof heeft weer plek!

Deze lieve gastouder die inmiddels al zeven jaar ervaring heeft als gastouder, heeft per direct weer plek, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 uur tot 18:00 uur, afwijkende tijden zijn altijd bespreekbaar. 

Zij biedt kleinschalige opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Hierbij probeert ze zoveel mogelijk in te springen op de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Rust, reinheid en regelmaat is daarbij belangrijk. zij werkt met diverse VVE-programma"s  en probeert op deze manier zoveel mogelijk structuur in de dag aan te brengen. Ze werkt daarbij met thema's. Dit kunnen bijvoorbeeld thema's omtrent seizoenen of gebeurtenissen in het leven zijn.

Plezier maken met elkaar is natuurlijk heel belangrijk. Er is een grote tuin met een speeltoestel, een zandbak, een glijbaan en schommels aanwezig. Samen met de kinderen is ze dan ook hier vaak te vinden voor een potje voetbal, tikkertje, verstoppertje of misschien wel een zelfgemaakt blote voetenpad. Het kan allemaal. Ze gaat ook graag met de kinderwagen heerlijk wandelen, maar ook met de bolderkar 'op pad' .

Het uurtarief is € 5,00.

Voor meer informatie neem graag contact op met uw consulent.

Neem contact op

Hartelijke gastouder in Buchten

Deze gastouder (45) heeft zelf een dochter van 18 jaar en woont in een eensgezinswoning met volledig omsloten tuin. Er is een aparte slaapkamer voor de opvangkindjes. Deze lieve en hartelijke gastouder heeft nog plek op, di, woe, do, vrijdag vanaf 07;00 uur tot en met 18.:00 uur. Zij biedt alleen dagopvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Verder gaat ze graag met de kinderen wandelen., buiten spelen in de tuin of speeltuin, iets knutselen  met of zonder een thema, lekker kleuren, liedjes zingen, etc. Haar hobby's zijn muziek, natuur en sporten. Ze houdt van regelmaat en structuur, bij deze gastouder kan er naar hartelust worden gespeeld. Deze gastouder beschikt ook over een VVE programma, namelijk Aap!, waar ze graag mee werkt.Voor ieder kwartaal is er een ander thema wat is afgestemd op de leeftijd van het kind.

Het uurtarief is € 5,00.

Voor meer informatie neem graag contact op met uw consulent.

Neem contact op

Rustige en ervaren gastouder in de wijk Haagsittardpark

Nieuw! 

Gastouder in Sittard-Oost

In de wijk Haagsittardpark biedt deze gastouder opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze werkt met een vast dagritme waarin het vrije spel van de kinderen afgewisseld wordt met gezamenlijke activiteiten zoals samen zingen, muziek maken, knutselen of spelletjes spelen. Het voorlezen speelt eveneens een belangrijke rol in het dagschema. Bij geschikt weer kunnen de kinderen gaan spelen in de afgesloten tuin met zandbak en speelhuisje, of in de dichtbij gelegen speeltuin. 

De opvang is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. Vanaf februari 2018 is er op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 1 plek vrij en op de donderdag zijn er twee plekken vrij voor kindjes van 0 tot en met 4 jaar. En vanaf 1 april heeft deze gasouder alleen nog 1 plek op de woensdag, donderdag en vrijdag U bent van harte welkom om te komen kennismaken.

Het uurtarief bedraagt € 5,10 inclusief drinken, fruit en broodmaaltijd, exclusief luiers en babyvoeding.

Deze gastouder (53) heeft ca. 12 jaren ervaring en twee volwassen dochters (24 en 22). Er zijn drie katten in huis en tuin aanwezig, die zich meestal voor de kinderen schuilhouden. Alleen eentje laat zich weleens onder toezicht aaien. 

Voor meer informatie, neem gerust conact op met uw consulent.

Neem contact op