NIEUW! Lieve Gastouder in Stein

Deze lieve, creatieve, startende, gehuwde gastouder ( 27 jaar) en moeder van een zoontje van 1 jaar oud, mag binnenkort thuis haar deuren openen.
Al meer dan 8 jaar heeft zij gewerkt in de kinderopvang. Ze wil nu graag de overstap maken naar gastouder. Zij vindt dat kinderen meer persoonlijke aandacht nodig hebben en als gastouder kan zij dit dan ook bieden. Tijdens haar opvang moeten kinderen zich thuis kunnen voelen en helemaal zichzelf kunnen zijn.

Verder vindt zij het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo ontwikkelen en zij zal hier dan ook haar activiteiten op aanpassen. Tijdens de opvang, gaat ze met de kinderen graag naar buiten, bijv. het bos in. Het Steinerbos ligt op 2 min. loopafstand van haar huis, daar kunnen de kinderen heerlijk even uitrazen. Voor de kleinere kindjes die nog niet kunnen lopen, is een bolderkar aanwezig met afdak. Een mooie omsloten tuin is ook aanwezig, waar natuurlijk ook naar hartelust in gespeeld kan worden. Er zullen diverse leuke creatieve activiteiten gedaan worden met de kinderen, die tevens goed zijn voor de ontwikkeling van de motoriek van het kind. Binnenshuis is er voldoende geschikt speelgoed aanwezig voor elke leeftijd. Tevens bestaat de mogelijkheid dat het kind kan mee eten bij de gastouder, indien gewenst kan dit in overleg. Bij deze gastouder kan het kind zichzelf zijn en zich op zijn/haar manier ontwikkelen tot een fantastisch individu. Er zijn géén huisdieren aanwezig.
 
De gastouder heeft plek van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 19:00 uur voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar.
Het uurtarief van de gastouder is € 5,50. U bent van harte welkom om te komen kennismaken.
 
Voor meer info kunt u contact opnemen met de consulente.
 
 


Neem contact op

GEZOCHT: Gastouders Stein

Op dit moment zijn we nog op zoek naar Gastouders in Stein, wil jij je aansluiten bij Gastouderland? Dan kom ik graag bij jouw langs voor een kennismaking en vertel je alles over Gastouderland.

Interesse? Neem dan contact op met uw consulent. 

Neem contact op