NIEUW!! Gastouder in Valkenburg

Deze gastouderopvang is in 2017 geheel verbouwd tot aparte opvanglocatie.

In de opvang zijn o.a. een keukenblok, een toilet, een aparte slaapkamer en een speelruimte aanwezig. Deze zijn geheel veilig en van alle gemakken voorzien. De inrichting van de opvang is van deze tijd, kindgericht, gezellig en prikkelarm (rustig) ingericht.  

Er is een aparte ingang en aan de andere kant van de opvang is toegang tot de geheel omheinde tuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen en ontdekken. 

In de zomer is er tevens een moestuin en wordt er samen getuinierd en gegeten uit eigen tuin.
In de omgeving zijn verschillende speeltuintjes op loopafstand en tijdens een opvangdag gaan we ook lekker naar buiten.
Het dorp is landelijk gelegen, dus we zijn al snel echt buiten. Af en toe wordt er een uitstapje gemaakt zoals naar het sprookjesbos of een pluktuin. 

Ontwikkeling, ontdekken, humor, creativiteit en spelenderwijs leren zijn de woorden die de manier van werken en de visie van deze gastouder het beste omschrijven.

De gastouder heeft meerdere opleidingen afgerond in het werken met kinderen en ervaring met het werken in kinderopvang, op regulier, speciaal en ZMOK-onderwijs. Tevens beschikt deze gastouder over een EHBO certificaat.  

Uurtarief: € 5,75 

Opvangdagen en -tijden: donderdag en vrijdag van 8.00 - 18.00. In de toekomst wellicht een extra dag. 

Locatie ; gemeente Valkenburg, gratis parkeren


Neem contact op

Op dit moment zijn we nog op zoek naar Gastouders in Valkenburg, wil jij je aansluiten bij Gastouderland? Dan kom ik graag bij jouw langs voor een kennismaking en vertel je alles over Gastouderland.

Interesse? Neem dan contact op met uw consulent. 

Neem contact op