De oudercommissie stelt zich voor:

Voorzitter

Rob Wachelder...

...34 jaar oud, vader van een zoon van 8 jaar oud en een dochter van 6 jaar oud. Zelf vind ik dat ik een vrij druk persoon ben, wil altijd veel voor de samenleving doen en ben lid van verschillende verenigingen. Verder ben ik ook voorzitter bij de oudercommissie van gastouderland Z-L. Dit doe ik met veel plezier omdat je dan ook echt iets kunt betekenen voor alle ouders die hun kinderen bij gastouderland Z-L ondergebracht hebben. Voor mijn werk reis ik veel door Nederland als meet & regeltechnicus en ben dus ook vaak laat thuis. Mijn vrouw werkt in de zorg en is dus ook vaak met wisseldiensten van huis. Gelukkig hebben wij via gastouderland Z-L een ideale match gevonden voor de opvang van onze kindjes.

 

Secretaris / Penningmeester

Sabrina Hendricks-de Koning...

...30 jaar, gehuwd en moeder van twee prachtige dochters (2013 en 2016). In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige binnen een psychiatrische instelling. Beide dochters gingen toen ze een aantal maanden oud waren naar een gastouder in Schinnen. Inmiddels gaat de oudste al naar de basisschool en gaat ze niet meer naar de gastouder. De jongste heeft het erg naar haar zin en ik ervaar de gastouderopvang als positief. In 2014 ben ik gestart als secretaris in de oudercommissie van Zuid- Limburg. Ik hoop zo een positieve bijdrage te leveren in het adviseren ten aanzien van kwaliteit van Gastouderland. Maar ook de belangen van de kinderen en ouders zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen.

Lid

Sacha Verjans...

...sinds juli 2018 ben ik de mama van Daniël. Ik woon in Sittard. Voor de geboorte van Daniël zochten mijn man en ik naar opvang voor hem voor de dagen dat wij beiden aan het werk zijn. We wilden graag een gastouder, waar hij met andere kindjes kan spelen maar waar het niet te druk is, zodat hij van de gastouder de aandacht kan krijgen die hij op dat moment nodig heeft. Letterlijk om de hoek vonden wij een hele lieve gastouder die een kleinschalige opvang aanbiedt. Onze gastouder biedt een huiselijke sfeer waarin ze de kinderen uitdaagt om lekker te spelen en creatief bezig te zijn. Via de nieuwsbrief van Gastouderland zag ik dat er ouders gezocht werden voor de oudercommissie. Ik ben lid geworden omdat ik het belangrijk vind dat de ideeën en meningen van ouders vertegenwoordigd worden wanneer Gastouderland besluiten neemt die van invloed zijn op ons, als ouders, en onze kinderen.

Consulent / Eigenaar GOL Z-L

Janine Linckens-Charlier...

...40 jaar, gehuwd en moeder van Levy (6) en Lynn (2). Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de seniorenzorg, wilde ik graag een bijdrage gaan leveren aan kwalitatieve en veilige opvang voor onze kinderen. Als consulent van gastouderland Zuid-Limburg vind ik het daarom erg belangrijk om in samenwerking met de andere leden van de oudercommissie constant bezig te zijn met het evalueren en optimaliseren van de kinderopvang om op die manier te streven naar de borging van kwaliteit en veiligheid voor onze kinderen.


Indien u vragen, suggesties en/of klachten heeft, dan horen wij dat graag. De oudercommissie is te bereiken via: gastouderland.zl@gmail.com  

Voor de laatste notulen van de oudercommissie, klik hier.