De oudercommissie stelt zich voor:

Voorzitter

Rob Wachelder...

...33 jaar, vader van een zoon van 6 en dochter van 4. Ik ben werkzaam als meet en regeltechnicus voor een bedrijf in Brabant waardoor ik veel en lang onderweg ben. Mijn vrouw is werkzaam in de zorg, dus veel onregelmatige diensten en daarvoor hebben wij gekozen voor een gastouder van gastouderland. Deze is heel flexibel in haar werktijden, dus dé ideale oplossing voor ons. Verder ben ik in mijn vrije tijd, als ik niet met de kinderen bezig ben, voornamelijk actief in het verenigingsleven en met het helpen van mensen met allerlei klussen in en rondom huis.

Ik heb me als lid van de oudercommissie beschikbaar gesteld om toch actief met de opvang bezig te blijven.  

 

Secretaris / Penningmeester

Sabrina Hendricks-de Koning...

...27 jaar, gehuwd en moeder van een dochter van 1 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige binnen een psychiatrische instelling. Mijn dochter gaat sinds ze een aantal maanden oud was naar een gastouder in Schinnen. Zij heeft het erg naar haar zin en ik ervaar de gastouderopvang als positief. In 2014 ben ik gestart als secretaris/penningmeester in de oudercommissie van Zuid- Limburg. Ik hoop zo een positieve bijdrage te leveren in het adviseren ten aanzien van kwaliteit van Gastouderland. Maar ook de belangen van de kinderen en ouders zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen. 

Consulent / Eigenaar GOL Z-L

Janine Linckens-Charlier...

...40 jaar, gehuwd en moeder van Levy (6) en Lynn (2). Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de seniorenzorg, wilde ik graag een bijdrage gaan leveren aan kwalitatieve en veilige opvang voor onze kinderen. Als consulent van gastouderland Zuid-Limburg vind ik het daarom erg belangrijk om in samenwerking met de andere leden van de oudercommissie constant bezig te zijn met het evalueren en optimaliseren van de kinderopvang om op die manier te streven naar de borging van kwaliteit en veiligheid voor onze kinderen.


Indien u vragen, suggesties en/of klachten heeft, dan horen wij dat graag. De oudercommissie is te bereiken via: gastouderland.zl@gmail.com  

Voor de laatste notulen van de oudercommissie, klik hier.