De vraagouders uit Zuid-Limburg willen zich graag aan u voorstellen:

Op deze pagina vindt u het overzicht van vraagouders die opvang zoeken voor hun kind(eren).

Bent u (nog geen) gastouder, bent u geïnteresseerd in één van de opvangvragen en wilt u meer informatie over de wensen van de vraagouder? Neem dan via de roze button contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook bellen of mailen.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op via de roze button contact of bel! Wij hebben diverse gastouders in ons bestand die een plekje vrij hebben. Kijk ook op de pagina gastouder aanbod. Lukt het niet om meteen een koppeling te maken, dan plaatsen wij gratis een oproep voor u. Wij gaan graag voor u op zoek naar een geschikte gastouder.

Meer informatie over Gastouderland kunt u vinden op de website: www.gastouderland.nl

Nanny gezocht per 1 februari 2020

 

Telefoon: 06-15330016  Beschikbaar:  flexibele dagen en uren
Email: j.linckens@gastouderland.nl  Opvangkinderen: tweeling van 1 1/2 jaar
Plaats: Simpelveld  Locatie: Bij ouder thuis

Gastouderland Zuid-Limburg is dringend op zoek naar een gastouder aan huis voor een gezin wonende in Simpelveld met een tweeling van 1 1/2 jaar oud. Het gaat hier om felxibele opvangdagen en tijden, ouders werken beide in de zorg. Beide roosters zijn 1 maand van te voren bekend, soms zal er ook eens 1 dag in het weekend nodig zijn. Ouders zoeken een betrouwbare, ervaren, lieve maar vooral rustige gastouder aan huis, die graag met de kinderen bezig is, d.m.v. samen spelen, lekker wandelen, etc.

 

Heb je interesse, neem dan contact op met de consulent.

Neem contact op

BSO opvang gezocht met spoed.

Gastouderland Zuid-Limburg is op zoek met spoed voor BSO opvang voor een vraagouder uit Maastricht voor een tweeling van vier jaar oud. De meisjes zitten op de OBS De Binnenstad ( 6211) te Maastricht. Dagen en tijden die nodig zijn: dinsdag, donderdag en de vrijdag van 14:45 uur tot en met 18:30 uur en 1 keer per 2 weken een hele vrijdag van 8:00 uur tot 18:30 uur. Heb jij plek of ken je iemand? Neem dan contact met de consulente van Gastouderland Zuid-Limburg op: 06-153300116.

Neem contact op

Nanny gezocht in Maastricht

 

Telefoon: 06-15330016  Beschikbaar:  dinsdag namiddag en twee weekenddagen 
Email: j.linckens@gastouderland.nl  Opvangkinderen: tweeling van 4,5 jaar, bijna 3,5 jaar
Plaats: Maastricht  Locatie: Bij ouder thuis


Voor een gezin uit Maastricht ben ik op zoek naar een Gastouder aan huis! Het gezin bestaat uit vader, moeder en drie kinderen, waaronder een tweeling meisje en jongen van 4,5 jaar oud en een meisje van bijna drie jaar oud. De tweeling gaat op loopafstand naar de basisschool. Zij zoeken voor de dinsdag namiddag-avond tot maximaal 22 uur en voor 2 weekend dagen per maand, helaas zijn vaste dagen per maand (nog) niet mogelijk, ouders werken in de horeca en retail. Er zijn geen huisdieren aanwezig en er wordt niet gerookt. De ouders zijn op zoek naar een ervaren, betrouwbare, creatieve en geduldige gastouder aan huis, die hun kinderen op een liefdevolle manier kan verzorgen en uit school kan halen, samen wat eten en s avons heerlijk in bed stopt na het voorlezen van een verhaaltje.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de consulente.
Neem contact op

Nanny gezocht in Geleen

 

Telefoon: 06-15330016  Beschikbaar:  3 dagen per week, di,woe en donderdag
Email: j.linckens@gastouderland.nl  Opvangkinderen: 3 meiden, 11.8 en 2 jaar
Plaats: Geleen  Locatie: Bij ouder thuis


Voor een gezin uit Geleenben ik op zoek naar een Gastouder aan huis! Het gezin bestaat uit vader, moeder en drie meiden, die 11, 8 en 21/2 jaar oud zijn. Opvang is nodig zo snel mogelijk, het betreft hier BSO opvang.
De twee oudere mesijes gaan op loopafstand naar de basisschool. Zij zoeken voor drie dagen in de week, namelijk de dinsdag en de woensdag van 12:30 uur tot 18:30 uur en de donderdag van 14:30 uur tot 18:30 uur. De ouders zijn op zoek naar een ervaren, betrouwbare, creatieve, maar vooral een geduldige dame. Die ook de kinderen op een liefdevolle manier kan verzorgen en uit school kan halen, samen wat eten en ook op zijn tijd een spelletje speelt of een boekje leest.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de consulente.
Neem contact op