Even voorstellen…

Welkom bij Gastouderland Zuid Limburg

Mijn naam is Yvonne Greijmans en ik ben je consulent van Gastouderland hét gastouderbureau voor de regio Midden-Limburg.

Mijn missie is om je kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van jouw kind(eren). Ben je op zoek naar de beste gastouder of gastouder aan huis? Ik ga geheel vrijblijvend voor je op zoek! Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij mij terecht en zorg ik ervoor dat de overgang naar mijn gastouderbureau soepel verloopt!

Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied een zeer uitgebreide service voor mijn gastouders waar ik je graag meer over wil vertellen.

Goede begeleiding en zeer regelmatig contact met ouders en gastouders vind ik erg belangrijk. Korte lijnen en persoonlijk contact zijn mijn speerpunten. Door mijn pedagogisch achtergrond en opleidingen kan ik de gastouders goed ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Verder organiseer ik regelmatig thema-bijeenkomsten waar (gast)ouders inspiratie kunnen opdoen, hun pedagogische kennis kunnen verrijken en andere (gast)ouders kunnen ontmoeten.

Door mijn jarenlange ervaring in en affiniteit met de gastouderopvang, kan ik met veel inlevingsvermogen en adequaat helpen. Sinds 2008 heb ik vele vraag- en gastouders met succes aan elkaar gekoppeld en begeleid. Ook heb ik een aantal jaar zelf als gastouder gewerkt en zijn mijn eigen kinderen ook met veel plezier naar een gastouder toe gegaan.

Natuurlijk is het mogelijk persoonlijk met mij kennis te maken, dit kan altijd telefonisch, per mail of in een ontmoeting. Hier kunt u een contactformulier invullen

Met vriendelijke groet,
Yvonne Greijmans

T.: 06 15492323
Email: y.greijmans@gastouderland.nl

Maak kennis met mijn team

 • Yvonne Greijmans
  Eigenaar
 • Genny Sirag
  Secretariaat
 • Carla Sluizeman
  Secretariaat
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen.

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel
*Wij reageren altijd snel